top of page
PORTRETTEN_Vierkant_05.jpg

Emmanuel Merkus

chief

Emmanuel oftewel Maan, is wel een baas - letterlijk en figuurlijk - maar wilt niet zo genoemd worden. Sinds 2012 is hij de man van de hoofdlijnen en perspectieven. Scherp oog, vlotte babbel en volle gas vooruit.

Vera
Weijers

creatief strateeg

Maastricht Finest. Terug uit de Randstad om hier de boel op stelten te zetten met (te) gekke ideeën. Een bewuste keuze, want Vera houdt ervan om het verschil te maken en gaat daarbij geen enkele uitdaging uit de weg.

Challenge accepted!

VERA_03.jpg
IMG_0004-Verbeterd 2.jpeg

Robin
Veugen

grafische goedheid

Robin snapt als geen ander wat de kracht van beeld is en wat het kan doen voor een merk. Met de focus op het overbrengen van de juiste boodschap, creëert Robin vlijmscherpe en verrassende visuals.

Constance
Kroon

sociaal media pro

Constance is de ruggengraat van het bedrijf. Het type: niet lullen, maar poetsen... soms iets te letterlijk, want ze heeft altijd wel een pak Dettol doekjes bij de hand.

Con pakt op, plant en tikt af. Van mail tot social media post en alles daar tussen in... moet ook wel als moeder van een Portugese Waterhond en een KWPN paard.

WhatsApp Image 2022-05-10 at 3.55.41 PM.jpeg
WhatsApp Image 2022-05-10 at 4.10.41 PM.jpeg

Karlijn
Mensink

onderzoeker in opleiding

Student Food Innovation met een hart voor marketing. Bij Yongbloed doet ze onderzoek naar een innovatieve marketingtool binnen de horeca marketing.

Wij zijn blij met 'onze Lijn' want haar onderzoek en skills helpt verschillende klanten groeien.

Rick Astley Headset.jpg

Jouw
naam hier?

Samenwerken vinden we leuk! Dus laat zeker je portfolio en gegevens achter.

Op dit moment hebben we echter geen plaats meer voor nieuwe collega's of stagiaires.

bottom of page