Het verhaal van Yongbloed

Yongbloed is het creatief netwerk dat fungeert als communicatiebureau.
Mooi gezegd allemaal maar eerlijk gezegd zijn we gewoon een bende gekken.
Een roedel hongerige creatieven die hun stempel willen drukken op een betekenisvolle manier. De wereld is onze speeltuin. Hoe oneerlijk of gunstig 'ie ook kan zijn. Want kansen dwing je af en op geluk moet je niet hopen.

Voor onze opdrachtgevers creëren wij (visuele) identiteiten, positioneringen en creatieve concepten. Hierbij geloven wij dat de ziel van de organisatie altijd leidend moet zijn voor de manier waarop je redeneert en handelt. Het werkt als een mentaal kompas. Het is je DNA, je legitimatie. Daarin ligt je relevantie en die gewenste eigenheid waarmee je organisatie zich onderscheidt van de rest. En dat, ontwikkelt zich tot een vruchtbare bodem voor rendement en duurzame groei.
Deze opvatting vermengen wij met wat joie de vivre dat rust op een bedje van humor & hiphop.

Als creatief netwerk bewegen we vanuit de drievuldigheid: yong, hecht en onorthodox. Als yong bureau dagen wij onszelf uit om het beste uit onszelf te halen en continu op de top van ons kunnen te presteren. Het hechte vertaalt zich in de collectieve gedachte. Samen werken, samen creëren en vooral samen eten.
 Dagelijks worden wij gedreven door de overtuiging dat alles mogelijk is.
Daarom zien we onszelf als onorthodoxe denkers die durven te doen.